Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cosmin Bodea: „Ne așteaptă un meci foarte greu la Mioveni”
Veronica Hodas  - Joi, 25 Septembrie 2014

Olimpia Satu Mare va disputa duminică, de la ora 11.00 meciul etapei a V-a a Ligii a II-a, Seria II la fotbal în compania formației CS Mioveni.

Partida se va disputa la Mioveni, iar antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă că „ne așteaptă un meci foarte greu la Mioveni. Sper că săptămâna aceasta ne-am pregătit foarte bine din toate punctele de vedere”.

De asemenea, Bodea a mai specificat că a avut o discuție cu jucătorii legat de meciul de duminică și de atitudinea pe care băieții trebuie să o aibă deoarece „fără muncă nu putem să realizăm nimic și altfel să fie abordarea noastră pentru jocurile care urmează”.

Antrenorul formației sătmărene speră ca pentru această partidă să găsească formula cea mai bună, să aibă inspirația să aleagă jucătorii care vor fi cei mai în formă, care se vor putea concetra maxim și care să presteze un joc cât mai bun. „Sper să eliminăm toate greșelile pe fază de apărare și să avem mai multă concetrare în fața porții, să reușim să înscriem cât mai repede, să ne facem un joc ușor, să prestăm un joc bun, iar în urma unui joc bun să venim și cu un rezultat pozitiv de acolo”, a mai declarat Cosmin Bodea.

În ceea ce privește lotul, încă nu este definitivat, dar am aflat că vor face deplasare 20 de jucători. Tot lotul este valid, Gavrilescu și Iuhas au fost accidentați în meciul de pe teren propriu, însă vor fi apți pentru meciul de duminică.

În acest moment, Olimpia Satu Mare ocupă locul 8 în clasament cu 3 puncte, iar echipa gazdă, CS Mioveni se clasează pe locul 6 cu 5 puncte.

Bodea a fost întrebat dacă și-a clarificat problema cu cele două galerii, iar acesta a răspuns că a stat de vorbă cu ei după meciul de acasă. Aceștia au fost nemulțumiți de atitudinea unor jucători care, după părerea lor, nu au ce căuta la echipă. „Le-am explicat că eu am venit aici să pregătesc foarte bine echipa și îmi doresc foarte mult să obțin rezultate, deci nu am venit cu nici un alt interes și să joace jucătorii care merită. Și aici iar avem probleme, nu avem un mijlocaș stâng și mereu trebuie să improvizez, mi-aș fi dorit un altfel de vârf care să fie bătăios, să țină echipa sus, să facă presing, dar trebuie să ne descurcăm cu ce avem”, a menționat Bodea.

1521 vizite
Distribuie pe